Verktøy4u.no
Verktøy4u.no

Din handlekurv er tom

Kjøp nå

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.

Når samler vi inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller:

  • Du har sendt oss en henvendelse eller klage 
  • Du har bestilt produkter eller tjenester
  • Du er journalist og har tatt kontakt med oss for en uttalelse
  • Du besøker vår hjemmeside www.verktoy4u.no

Hvilken informasjon samler vi inn?

Personopplysningene vi samler inn er navn, adresse, epost og telefonnummer. Du kan se og redigere detaljene dine på siden for «Min konto». Hvis du vil ha innsyn i, endre eller slette informasjonen din kan du kontakte oss på e-post kundeservice@verktoy4u.no eller telefon 90 80 20 85

Hva gjør vi med informasjonen?

Vi bruker personopplysningene primært til ordrebehandling. Vi bruker de også til markedsføring hvis du har meldt deg på vårt nyhetsbrev eller samtykket til nettsideanalyse.

Lovlighet av behandlingen

All behandling av personopplysninger utføres i samsvar med lovgivningen og for å oppfylle kontraktsmessige forpliktelser.

Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

Når du besøker verktoy4u.no bruker vi Google Tag Mangager, Google Analytics, Google Add Services, Facebook, YouTube og Zendesk. Formålet med dette er å tilby support, vise videoer og utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettbutikken.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Det vil si at hvis IP-adressen består av numrene 183.256.134.67, brukes bare 183.256.134.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f), som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å vareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen er å forbedre våre tjenester.

Hvor, hvorfor og hvor lenge lagres informasjonen?

Personopplysninger knyttet til ordre lagres i henhold til bokføringsloven. Opplysningene lagres digitalt hos vår serverleverandør, nettsideleverandør og markedsføringsbyrå, og i papirformat i våre lokaler. Opplysninger lagret i Google Analytics slettes etter 26 måneder etter siste besøk. Nyhetsbrevinformasjon lagres hos Mailchimp. Din informasjon lagret i forbindelse med nyhetsbrev og brukerkontoer på nettsiden lagres frem til du selv sletter kontoen eller du melder deg av nyhetsbrevet. Vi viser til våre underleverandørers personvernerklæring for behandlingen av personopplysninger:

© Verktøy4u.no 2020